Frakt 59:- * Skickas inom 1-5 dagar * Personlig support

Ekologisk ullkudde

  • 1 300 kr


Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: 142

Underbar kudde med 'lagom' mycket motstånd. Den här kudden ligger du mer ovanpå och inte nere i. Den ger dig alltså det stöd du behöver för att tillåta nacken och ryggraden att bli rak, samtidigt om det blir en mjukar känsla än om du skulle haft formpressad kudde. Höjden bestämmer du själv. Kudden kommer fullstoppad med 700g ull. Önskar du en mjukare och/eller lägre kudde öppnar du dragkedjan och tar ut så mycket ull du behöver. Ullen du inte använder kan du förvara i medföljande påse. Det här är också särskilt bra i det fall du känner att du under vissa perioder (tex vid nästäppa) behöver ha en högre kudde. Då fyller du helt enkelt upp kudden lite mer, om du först tagit ut något alltså.

Kudden har en kärna av ekologiska jungfrubollar av ull från Texeler-får. Dessa ullbollar tovar inte ihop sig, som den mesta övriga ull vi är vana vid. Överdraget är av lenaste ekologisk bomull med foder av ekologisk ull. 

Fläckar tar du bort med galltvål eller svamp och vatten. I mycket svåra fall kan det kemtvättas. Håll kudden fräsch genom att vädra ofta (precis som man gör med ullkläder).


Specifikationer:

Kärna av ekologiska jungfrubollar av ull
Överdrag av ekologisk bomull

Tillverkare: Texeler, Nederländerna
Mått: 50*60cm svensk standard