Frakt 59:- * Skickas inom 1-5 dagar * Personlig support


Om Astugårds

Att driva ett företag utifrån en övertygelse

I över tio års tid nu har jag drivit Astugårds som ett enmansföretag, med den djupaste övertygelsen om att göra något gott, både för mig, mina barn och mina kunder. Att erbjuda rena saker med gott samvete har alltid varit min djupaste drivkraft. Läs mer om företagets grundfilosofi här. Vägen är sällan spikrak och jag har precis som de flesta andra företagare även gjort många fel. Det har också givit mig kunskap på vägen som idag är guld värld. Idag växer företaget organiskt och fler och fler hittar till oss, något som jag är väldigt tacksam över!


Jag har alltid värderat min tid ihop med mina barn fyra barn väldigt högt, vilket gör att ni som kunder ibland kan få svar på era frågor via mail på lite mer udda tider än vanliga kontorstider. Jag hoppas att ni har överseende med det. Nätbutiken har givit mig den friheten att själv välja vilken tid på dygnet jag vill jobba, för att maximera min tid med barnen när dom är små. Dock är det av största vikt för mig att alltid ha en god relation till kunderna och att kunderna aldrig skall behöva bli åsidosatta. Somliga tider på året blir den här kombinationen en utmaning.

Jag är djupt tacksam för alla runt omkring mig som stöttar mig på olika sätt. Ett särskilt tack riktar jag till min man som försöker anpassa sin egen arbetstid efter mina måsten, men också till min egen mamma och mormor för ovärdelig barnvakt då företaget kräver mig intensivt.

Sist men inte minst - hjärtligt tack till dig som kund - för att du hittar till oss, tror på företagets idé och gör min resa möjlig!


Från hjärtat
Marléne Silfwerbrand