Frakt 59:- * Skickas inom 1-5 dagar * Personlig support

Vår grundfilosofi

"Vi gillar mjuka värden"

För oss är det sånt som kärlek, vänlighet och omtänksamhet - men också tacksamhet, genuint intresse, förståelse, ansvar och respekt.

Om man funderar en stund på ordens innebörd får man en rätt snabb bild av vilken känsla vi vill förmedla.

* Kärlek ser ut på så många sätt, men känslan är ändå densamma. Den är stark, varm och äkta. 

* Känn efter hur bra det faktiskt känns när man är vänlig och ställer upp för en medmänniska. En liten uppoffring för den ene kan kännas som hela världen för den andre.   

 * Omtänksamhet - att inte ställa den där snabba frågan hur det är på slentrian, utan att faktiskt ta sig tid att lyssna på svaret och ge något tillbaka som betyder något.   

 * Tacksamhet för att finnas och se dagen nalkas än en gång. Att se sina barn växa och utvecklas.   

 * Genuint intresse för sina medmänniskor. Våga lyssna och ge tillbaka av sig själv. Vi är en del av hela vår värld och dess utveckling.   

* Förståelse för att allt alltid är en del av något större. Våga vara nyfiken och vetgirig. Det är så vi tar oss framåt och gör världen lite bättre. Det vi gör nu lägger grunden för imorgon.

                                 

Allt det här kallar vi rustik livsstil

Produkterna vi säljer är alltid av naturliga och vänliga material, ämnat att användas i vardagen och slitas på mycket, ofta och över tid. Vi vill att produkterna skall ha sin grund i naturen, för att också kunna återvinnas dit på ett skonsamt sätt. Allt är inte alltid nödvändigtvis ekologiskt eller certifierat. Det beror på att vi försöker se till helheten. Många gånger är certifikaten dyra för mindre tillverkare och producenter, men dessa kan drivas av minst lika mycket hållbarhetstänk som certifikaten står för. Små tillverkare har inte samma möjligheter som större kedjor att certifiera sig, men det kan vara en minst lika kärleksfullt framställd vara. Ibland väger andra världen tyngre, så som korta resvägar eller schyssta arbetsvillkor. Somliga gånger handlar det om att ge utsatta människor i Sverige såväl som i andra länder sysselsättning för att kunna försörja sig och sin familj ut ur fattigdom. Köper du produkter från oss skall känslan vara att du har gjort skillnad på något sätt. Du har bidragit till något gott!

Vi är ett företag, så självklart vill vi sälja produkter - men vi tänker aldrig någonsin ta in saker i sortimentet 'bara för att det säljer bra', och därmed bidra till överkonsumtion. Vi vill såklart att våra kunder skall återkomma - men vi vill gärna att man konsumerar sånt man faktiskt använder med kärlek, och inte bara för att det står ett visst märke eller för tillfället är en 'innegrej'. 

Hit vänder man sig för att man väger sina inköp på guldvåg - och känner att man gjort ett sunt val när man väl bestämt sig!

Varmt välkommen att bli en del i vår stora Astugårds-familj!

/Marléne Silfwerbrand, grundare & ägare