Frakt 59:- * Skickas inom 1-3 dagar * Personlig support

Haflinger toffelsko

Haflinger grizzly är gjord av ren ny ull, kork och naturgummi 
- en naturprodukt med väldigt speciella egenskaper.

Ren ny ull betyder att det är 100% ull från klippta får. Vi brukar säga att ullen har en självreglerande temperatur på insidan, d.v.s att den värmer när det är kallt men känns luftig när det är varmt. Ullen absorberar nämligen fukt inuti toffeln och stöter samtidigt bort vattendroppar utvändigt. Ull absorberar dessutom mycket lite lukt vilket gör att toffeln luktar fräscht igen efter lite vädring. 

Tofflor i harmoni med naturen, fotriktiga former och naturliga råmaterial - här är Haflinger Grizzly!

Tjock valkad ull

När den högkvalitativa ullen tumlas länge komprimeras ullen till ett fast slitstarkt material. I Haflinger grizzly är det fasta ulltyget relativt tjockt och bidrar till känslan av stabilitet. Av värmen från din fot kommer därefter tyget att anpassa sig efter fotens former.

Stabilitet i varje steg

Haflinger grizzlys naturliga form och generösa utrymmet för tårna, ger foten möjlighet att röra på sig. Samtidigt är fotbäddarna uppbyggda för hålfoten och sulan av kork vilket ger viktig stadga för foten. Vi har många kunder som vittnat om att deras ryggproblem blivit betydligt lindrigare sedan de börjat använda Haflinger grizzly.

Med kärlek för ett naturligt mode och stor kunskap inom teknologi och hälsa, tillverkas Haflinger Grizzly för att ge sina användare glädje under många år!