Frakt 59:- * Skickas inom 1-3 dagar * Personlig support

Toffelsko Haflinger credo - ulltoffel med stadig korksula - mörkblå

  • 825 kr

OBSERVERA - denna modell inkommer för leverans i november!Ni kan förboka genom att lägga order som vanligt. Vi kommer då att skicka tofflorna så snart leveranse


Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: 206

OBSERVERA - denna modell inkommer för leverans i november!
Ni kan förboka genom att lägga order som vanligt. Vi kommer då att skicka tofflorna så snart leveransen inkommit till vårt lager.

I spannet mitt emellan sko och toffel befinner sig detta underbart sköna skodon. Lite mer än en vanlig mjuk innetoffel men kanske något mindre än en klassisk utesko. Perfekt som arbetssko på kontoret, stadig innesko, på altanen eller för att hämta tidningen vid grinden. Ovandel i ull som stöter bort smuts och väta samt håller foten varm om vintern och sval om sommaren. Fotriktig och formpressad sula i kork och med undersida i halkfritt naturgummi gör den utmärkt som både innesko eller lätt utomhustoffel. Den här modellen har en högre bakkappa än övriga modeller, vilket gör att den sitter stadigt på foten. Lös innersula gör det möjligt att ta ur eller byta mot egna tex ortopediska/medicinska inlägg. Läckert fina detaljer i form av synliga sömmar.

Ny i sortimentet men redo att älskas precis som sina systertofflor!

Storlekar mellan 36-42

Rek pris ca 900 SEK