Frakt 59:- * Skickas inom 1-5 dagar * Personlig support

Skördekorg örtagård

  • 295 kr

Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: 176

* Ny inleverans sker under vecka 15 - förboka gärna *

Skördekorg lagom för de lite mindre skördarna, tex av enstaka saker till en middag eller av grödor man kanske inte plockar så mycket av på en och samma gång. Nervälvd i fram- och bakkant är praktiskt när man vill skörda tex längre kvistar av  till exempel dillkronor, libbsticka, rosmarin - eller som här på bilderna - ramslök eller sparris. På den här modellen är handtaget högre än på de större skördekorgarna. Det gör att man lätt kan stapla på höjden om grödorna tillåter.

Finns i tre storlekar enligt nedan. Flätade av skalad pil. Korgarna är handgjorda vilket kan medföra vissa ojämnheter i flätningen och detta är en del i produktkänslan. Måtten är ungefärliga och precis som utformningen kan det skilja en aning. Ingen korg är den andre lik men basen är densamma.

Tillgängliga storlekar är:

Stor:
(syns på bild 1-2 med ramslök)
Längd: 38cm
Bredd: 29cm
Höjd: 30cm

Mellan:
(syns på bild 3 med basilika)
Längd: 35cm
Bredd: 26cm
Höjd: 28cm

Liten:
(syns på bild 4 med sparris och kajplök)
Längd: 32cm
Bredd: 22cm
Höjd: 23cm


Vissa perioder och under extra hög efterfrågan händer det att vi inte har tillräckligt med korgar för att hinna leverera enligt våra villkor (skickas inom 1-3 arbetsdagar). Om du istället väljer att förbeställa korgen då så skickas den snarast vi fått påfyllning på lagret igen.