Frakt 59:- * Skickas inom 1-5 dagar * Personlig support

Skördekorg örtagård

  • 295 kr

Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: 176

Skördekorg lagom för de lite mindre skördarna, tex av enstaka saker till en middag eller av grödor man kanske inte plockar så mycket av på en och samma gång. Nervälvd i fram- och bakkant är praktiskt när man vill skörda tex längre kvistar av  till exempel dillkronor, libbsticka, rosmarin - eller som här på bilderna - ramslök eller sparris. På den här modellen är handtaget högre än på de större skördekorgarna. Det gör att man lätt kan stapla på höjden om grödorna tillåter.

Finns i tre storlekar enligt nedan. Flätade av skalad pil. Korgarna är handgjorda vilket kan medföra vissa ojämnheter i flätningen och detta är en del i produktkänslan. Måtten är ungefärliga och precis som utformningen kan det skilja en aning. Ingen korg är den andre lik men basen är densamma.

Tillgängliga storlekar är:

Stor:
(syns på bild 1-2 med ramslök)
Längd: 38cm
Bredd: 29cm
Höjd: 30cm

Mellan:
(syns på bild 3 med basilika)
Längd: 35cm
Bredd: 26cm
Höjd: 28cm

Liten:
(syns på bild 4 med sparris och kajplök)
Längd: 32cm
Bredd: 22cm
Höjd: 23cm


Vissa perioder och under extra hög efterfrågan händer det att vi inte har tillräckligt med korgar för att hinna leverera enligt våra villkor (skickas inom 1-3 arbetsdagar). Om du istället väljer att förbeställa korgen då så skickas den snarast vi fått påfyllning på lagret igen.