Frakt 59:- * Skickas inom 1-5 dagar * Personlig support

Skördekorg elisa - mörkbrun rustik

  • 525 kr

Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: 48

Det här är korgen du hämtar grönsakerna från trädgårdslandet i under sommar och höst. Handtaget är ganska lågt, vilket gör den utmärkt att 'hänga på armen'. Nervälvd i fram- och bakkant möjliggör placering av längre föremål, som purjolök, solrosor eller kanske kronärtskockor?

Flätad av mörkbrun oskalad pil, som ger en rustikare karaktär än när man flätar med skalad slät. Produkten är handgjord vilket kan medföra vissa ojämnheter i flätningen och detta är en del i produktkänslan. Måtten är ungefärliga och precis som utformningen kan det skilja en aning. Ingen korg är den andre lik men basen är densamma.


Längd: 58cm

Bredd: 36-40cm

Höjd: 37cm

Ibland finns 2:a sortering tillgänglig. Även om alla korgar har sina snedheter och ojämnheter så finns det ibland avvikelser på korgarna som är utöver det normala och dessa klassas då som 2:a sortering. Här får man alltså vara lite mer förlåtande gällande snedheter eller andra avvikelser. Korgens funktion påverkas dock aldrig!


Vissa perioder och under extra hög efterfrågan händer det att vi inte har tillräckligt med korgar för att hinna leverera enligt våra villkor (skickas inom 1-3 arbetsdagar). Om du istället väljer att förbeställa korgen då så skickas den snarast vi fått påfyllning på lagret igen.