Frakt 59:- * Skickas inom 1-3 dagar * Personlig support

Kockums ugnsform - Cream Lux

  • 560 kr
  • 392 kr

Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakn


Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: MUG-004

Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar. Med ett bevarat formspråk och signaturfärgen Cream Lux blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet. 

Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Kockums produkter tillverkas med omsorg och noggrannhet. Vi tar största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Köp styckvis eller i paket om 2st.

Ugnsformen tål maskindisk men för att behålla emaljens lyster rekommenderar vi handdisk.

Längd: 31,5cm
Bredd: 19,8cm
Höjd: 6cm

Volym: 2,6 liter