Frakt 59:- * Skickas inom 1-3 dagar * Personlig support

Kockums lilla skål - Kockums White

  • 249 kr
  • 174 kr

Kockums stilrena lilla skål i tidlös design och signaturfärgen Kockums White. Ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till frukostfilen, dess


Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: MUG-004

Kockums stilrena lilla skål i tidlös design och signaturfärgen Kockums White. Ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering.

Kockums emaljerade skål har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Produkten fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Våra produkter tillverkas med omsorg och noggrannhet. Vi tar största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje skål av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Skålen tål maskindisk men för att behålla emaljens lyster rekommenderas handdisk. Skulle man behöva värma något tål tallriken även att ställas in i ugnen (dock ej micro).

Diameter utvändigt: 11cm
Höjd: 6,3cm

Köp styckvis eller i paket om flera