Frakt 59:- * Skickas inom 1-3 dagar * Personlig support

Ulle Original - cabel knit grey

  • 625 kr

Limited edition-modell av Ulle.Ulle Original är gjord av 100% ren ny ull, uppbyggd för hålfoten och har en självreglerande temperatur på insidan som värmer när


Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: 17

Limited edition-modell av Ulle.

Ulle Original är gjord av 100% ren ny ull, uppbyggd för hålfoten och har en självreglerande temperatur på insidan som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Tofflorna kan maskintvättas i 30° C utan sköljmedel.

Denna variant är fint vackert flätstickade med hel ovandel (saknar alltså den klassiska mittsömmen ovanpå vilket gör att den här modellen lämpar sig särskilt bra för breda fötter). Sulan är uppbyggd för hålfoten och ger fin avlastning. Sulan är doppad i naturgummi för halkfri komfort. Gillar du att ha en liten twist på något som annars är vanligt och 'tråkigt' men ändå inte sticka ut allt för mycket - då är det här toffeln för dig! Vackert ljusgrå/mellangrå i färgen.

När du väl har satt Ulle på foten kommer de vara svåra att vilja ta av...

Rek pris 700:-

Storlekar mellan 36-41

Bra att veta: Något breda i storleken. Modellen formar sig mycket väl efter foten, speciellt på bredden. Väljer du mellan två storlekar rekommenderar vi att du tar den mindre.