Frakt 59:- * Skickas inom 1-5 dagar * Personlig support

Axlings - Linneörngott Klassisk benvit

  • 350 kr
Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: 719

Har du en gång börjat med linnesängkläder är det svårt att sluta. Svalkan på sommaren är nästan obeskrivlig, samtidigt som det värmer under övriga delen av året. Oavsett om du är den som gillar det släta tillrättalagda eller det skrynkliga bohemiska passar linne utmärkt i sängkläder. Här som örngott vävt i tunnaste benvita linne för att göra det extra skirt och vackert. 

Linne är ett miljömässigt bra alternativ till bomull av flera anledningar, men det kanske bästa för din upplevelse är förmågan att andas, suga fukt och torka fort. Använder du ett linnelakan transporteras alltså fukten från din kropp bort fortare och skapar en behagligare sovkomfort.

Slätt eller skrynkligt så? Det är hur du behandlar linet som avgör vilken variant det blir. Vill du ha strikt släta lakan bör du hålla centrifugen låg och låta hängtorka. Därefter kan du om du önskar stryka för extra glans. Vill du däremot ha mjuka skrynkliga lakan kan du försiktigt massera tyget, som blir finar och mjukare ju mer du använder det. Den vågade använder tumlaren lågt.

Tvättas före första användning. Sköts som vanligt linne.

 
Storlek örngott: 50*60cm

Från Axlings Linne