Frakt 59:- * Skickas inom 1-5 dagar * Personlig support

Skördekorg elisa - ljusbrun

  • 525 kr

Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: 52

*Ny leverans inkommer slutet v 30 - förboka gärna*

Det här är korgen du hämtar grönsakerna från trädgårdslandet i under sommar och höst. Handtaget är ganska lågt, vilket gör den utmärkt att 'hänga på armen'. Nervälvd i fram- och bakkant möjliggör placering av längre föremål, som purjolök, solrosor eller kanske kronärtskockor?

På den här varianten av skördekorg förekommer på vissa exemplar variationer med inflätade mörka inslag i över- eller underkant. Produkten är handgjord vilket kan medföra vissa ojämnheter i flätningen och detta är en del i produktkänslan. Måtten är ungefärliga och precis som utformningen kan det skilja en aning. Ingen korg är den andre lik men basen är densamma.

Ibland händer et att vi säljer vissa exemplar som 2:a sortering. Dessa korgar avviker något mer än genomsnittet och man får ha lite mer överseende med ojämnheter.


Längd: 58cm

Bredd: 36-40cm

Höjd: 37cm


Vissa perioder och under extra hög efterfrågan händer det att vi inte har tillräckligt med korgar för att hinna leverera enligt våra villkor (skickas inom 1-3 arbetsdagar). Om du istället väljer att förbeställa korgen då så skickas den snarast vi fått påfyllning på lagret igen.