Frakt 59:- * Skickas inom 1-5 dagar * Personlig support

Kockums flat tallrik - Cream Lux

  • 340 kr

Tillgänglig
Dela
Artikelnummer: MUG-004

Kockums Tallrik 24 cm, här i signaturfärgen Cream Lux, har ett klassiskt formspråk med enkelhet som passar in i de flesta dukningar och miljöer. Tallriken passar perfekt för äventyret, sommarstugan, båten eller vid dukning till söndagsmiddagen. Kockums emaljtallrikar finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant eller vit med blå kant.

Kockums emaljerade tallrikar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Tallriken kan ställas direkt i ugnen om du behöver värma maten (ej mikro). Kockums produkter tillverkas med omsorg och noggrannhet och kedjan tar största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje tallrik är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Tallriken tål maskindisk men för att behålla emaljens lyster rekommenderar vi handdisk. Skulle man behöva värma något tål tallriken även att ställas in i ugnen (dock ej micro).

Diameter: 24cm
Höjd: 2,2cm

Köp styckvis eller i paket om flera