Astugårds_logga_vit

Toffel Ulle Mohair white melange

Pris:
579 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
8202
Antal:
Ulle-toffeln är en hjärteprodukt för oss och älskas av dess användare.

Tillverkad av 100% ren ny mohair-ull är 'Mohair-modellen' den varmaste av Ulle-modellerna. Ullens naturliga egenskaper ger värme på vintern utan att kännas svettig. Söm mitt på ovansidan av foten för passformens skull. Sulan är tjock, uppbyggd i hålfot och häl, och doppad i naturlatex som gör den helt halkfri, för bästa känsla och grepp. Dessutom är toffeln tvättbar i 30 grader, ullprogram utan sköljmedel. Formar sig mycket väl efter foten.

Mohair-modellen finns i ljusgrått, mörkgrått och vitmelerad (sistnämnda som specialkollektion)

Barnstorlekar 28-35, endast mörkgrå

Bra att veta: Vissa kunder upplever den mörkgrå som något bredare eller större i storlekarna medan de ljusgrå och vita känns aningen tightare/normala i storlek. Toffeln skall kännas tight när man provar den eftersom den kommer att gå ut sig efter foten. Har man en för stor storlek värmer inte toffeln lika väl.

Vi rekommenderar den varmt!

Rek pris 650 SEK (stl 36-46)
Originalmodellen i exklusiv Mohair-ull med ”ullig” känsla. Perfekt att använda året om. Med mittsöm och kantband för bra passform. Innersulan är bekvämt uppbyggd för hålfot och häl. Undertill är sulan doppad i naturlatex vilket gör den helt halkfri. Kan maskintvättas i 30 grader utan sköljmedel.