Astugårds_logga_vit

Retur, ångerrätt och reklamation

Vår absoluta vision är att du som kund skall känna dig nöjd med de produkter du köper från oss. Ibland kan man dock ändå av olika anledningar vilja häva köpet eller byta till annan vara. Enligt distanshandelslagen har du 14 dagar ånger- och returrätt på varor du köper över nätet. varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

När du vill häva köpet eller byta vara gör du så här:

Ring eller maila oss om vad du vill göra (adresser nedan). Ange ditt namn och vilken vara det är du vill byta/byta till eller returnera. Du står själv för returkostnaden (gäller även när retursedel medföljer) och att varan är tillräckligt emballerad och förpackad så att inga skador uppstår på produkten. Ersättningsprodukt/återbetalning kan endast ske då varan kommer oskadd till oss.

För att reklamera en skadad vara ber vi dig att antingen ringa eller maila oss och uppge vilken vara och på vilket sätt den är skadad eller felaktig. Om du hämtar ut ett paket som ser skadat ut skall skadan rapporteras redan till transportören (Posten eller Schenker) i samband med att paketet hämtas ut. I det fallet du reklamerar en vara står vi självklart för returkostnader och för att en ny återsänds till dig kostnadsfritt.

Till sist, vi tror på att personliga kontakter löser de flesta problem, så har du funderingar är du hjärtligt välkommen att höra av dig!

info@astugards.se
Tel: 070-7275146